Scouting Awards 2019

Zonder vrijwilligers geen Scouting!

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg waardeert de inzet van alle vrijwilligers in de regio. Er zijn vrijwilligers die het verdienen in het zonnetje te worden gezet voor alles wat zij/hij doen voor Scouting. Jij kunt zo’n geweldige vrijwilliger nu voordragen voor de Scouting Regio Zuid-Oost Limburg Scouting Award!

Vier categorieën Scouting Awards.

Voor de Scouting Awards kun je iemand nomineren de volgende categorieën:

 1. Staflid van het jaar 2019
  Dit kan een staflid zijn uit de eigen groep of uit een andere groep
 2. Jonge belofte van het jaar 2019
  Dit kan een jeugdig staflid tot 21 jaar zijn, ook weer uit de eigen groep of en andere groep
 3. Bestuurslid van het jaar 2019
  Dit kan iemand zijn van het groepsbestuur, stichtingsbestuur of regiobestuur, ook weer uit de eigen groep of een andere groep
 4. Scout van het jaar 2019
  Dit kan een kaderlid, bestuurslid, gebouwbeheerder, materiaalmeester, regiomedewerker of ouder zijn die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor een groep of de regio

Hoe nomineer je?

Ieder kaderlid en bestuurslid deel uitmakend van een groep uit de regio kan een personen nomineren voor de Scouting Award uit een of meerdere categorieën.

Hierbij vermeldt je: Van jezelf · Je eigen naam · Jouw e-mailadres · Jouw scoutinggroep

Per Scouting Award categorie dien je aan te geven: · De voor- en achternaam van de persoon die je nomineert · De naam van de Scoutinggroep bij welke de betreffende persoon actief is · Jouw motivatie waarom deze persoon de Scouting Award 2019 zou moeten ontvangen.

Vul jouw nominatie meteen in op het nominatieformulier of scan de QR-code.Scan de QR-code om het Nominatieformulier te openen

De nominatieronde sluit op zondag 15 december. Daarna zal een jury bestaande uit bestuursleden van Scouting Regio Zuid-Oost Limburg per categorie 3 genomineerden selecteren op basis van de motivaties. Medio december kan ieder kaderlid in de Regio stemmen op de genomineerden. Degene die in zijn/haar categorie de meeste stemmen behaald, wint dit jaar de Scouting Award.

De bekendmaking van de winnaars van de Scouting Awards zal plaatsvinden op Nieuwjaarsborrel van de Regio op zaterdag 25 januari 2020. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Veel succes met nomineren!