Woensdag 10 april, bereikte ons het droevige nieuws dat Ruud Habets, Scout in hart en nieren, onverwacht en veel te vroeg is overleden.

Ruud was actief binnen de Regio als een van de leden van het organisatieteam van de RSW en betrokken bij het opnieuw vormgeven van het Team Deskundigheidsbevordering binnen onze Regio. Als bestuurslid is hij onder andere voor de voormalige Regio Parkstad Limburg actief geweest. Ook op landelijk niveau en binnen Scouting Limburg was Ruud zeer actief, betrokken bij diverse activiteiten. We zullen zijn enthousiaste en kundige inbreng missen.

We wensen zijn vrouw en dochter, familie en bekenden en iedereen die met Ruud samenwerkte veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Op zondag 14 april aanstaande willen we als regio Ruud herdenken met een herdenkingsvuur, waarbij ruimte is om het verdriet met elkaar te delen en verhalen rondom Ruud op te halen. Er zal een herdenkingsboek aanwezig zijn om een schriftelijke groet achter te laten.

We willen als Regio iedereen die met Ruud heeft samengewerkt van harte uitnodigen om Ruud mee te herdenken, samen met de familie en andere Scouts.

We organiseren dit samen met Scouting Tarcisius waar vrouw en dochter van Ruud als staflid actief zijn, en hebben Scouting Pius XII bereid gevonden om het herdenkingsvuur op hun terrein te organiseren. Ook Scouts die met Ruud hebben samengewerkt op landelijk niveau of bij Scouting Limburg zijn van harte welkom.

Je bent welkom bij het HK van Scouting Pius XII, Kakertsweg 85, 6371 GB te Landgraaf, aanstaande zondag 14 april vanaf 16.00 uur tot ca 17.30 uur, bij voorkeur in Scoutfit.

 

Met bedroefde scoutinggroet,

Joost De Jong,

voorzitter Scouting Regio Zuid-Oost Limburg.

 

zie ook: