In september hebben jullie allen scouting vrijwilligers kunnen nomineren voor de Scouting Awards van Scouting Regio Zuid-Oost Limburg.

Uit de nominaties heeft de jury, bestaande uit Harry Junggeburt, Dion Pirnaij en Will van Ratingen, een selectie gemaakt van 3 kandidaten per categorie:

Als kaderlid/bestuurslid heb je een e-mail met een persoonlijke link ontvangen om jouw stem uit te brengen op de genomineerden. Stemmen is mogelijk t/m 21 oktober 2021. Laat je stem niet verloren gaan! Mocht je geen mail ontvangen hebben, we gebruiken het mailadres zoals dat in SOL geregistreerd staat. Kijk daar even bij Ongewenste mail of Spammail. Staat de mail daar, geef dan ook even aan dat onze mail geen spam is.

De bekendmaking van de winnaars van de Scouting Award zal plaatsvinden op RegioBBQ van de regio op zaterdag 23 oktober 2021, vanaf 18:30 uur bij Scouting Nuth.

Hieronder vind je, in willekeurige volgorde, de genomineerden in de verschillende categorieën. Om het stemmen te vereenvoudigen is iedere genomineerde voorzien van een Welpennaam die je op het stemformulier terug kunt vinden.

 

Staflid van het jaar 2020

Dit kan een staflid zijn uit de eigen groep of uit een andere groep

Genomineerde 1, Finn Ortmans:
"Hij zet zich altijd in voor de kinderen maar ook voor de medestafleden. Ondanks zijn weinig ervaring kan hij toch altijd de beste en leukste thema’s uit z’n duim zuigen. Echt een topper."

Genomineerde 2, Shaqyra Bentura:
"Is jong, gemotiveerd, staat klaar voor de jeugdleden en ondanks corona jaar ze was er altijd."

Genomineerde 3, Lili de Vries:
"Lili staat altijd klaar voor iedereen en helpt graag andere speltakken uit. Lili is ook heel actief in de regio. Ze is gewoon een topper heel sociaal en lief."

Dé Jonge Belofte van het Jaar 2020

Dit kan een jeugdig staflid tot 21 jaar zijn, ook weer uit de eigen groep of en andere groep

Genomineerde 1, Jay Jacobs:
"Jay, is een jonge van alle markten thuis, hij is als kleine jongen bij ons gekomen en heeft zich in onze groep op gewerkt tot hulp staf bij de scouts. Het liefste is hij samen met de scouts bezig met messen werken en vuur maken. Hij is behulpzaam en zijn kennis brengt hij met alle plezier over aan de scouts."

Genomineerde 2, Joep de Groot:
"zijn unieke kijk op programma's, actieve bijdrage aan veel typische joep opkomsten."

Genomineerde 3, Chiara Boots:
"Zij is nog niet lang staflid bij ons maar ze doet het fantastisch zowel voor de kids als voor de staf staat ze altijd klaar. Scouting komt bij haar altijd op nummer 1. Ik verwacht nog veel van haar."

 

Bestuurslid van het Jaar 2020

Dit kan iemand zijn van het groepsbestuur, stichtingsbestuur of regiobestuur, ook weer uit de eigen groep of een andere groep

Genomineerde 1, Anja Leentjens:
"Anja houdt alles in de gaten, geeft iedereen alle ruimte en is een echte  verbinder. Een groepsbegeleider in hart en nieren."

Genomineerde 2, Rens Eskens:
"Rens is al lang de penningmeester van Scouting Kapelaan Berix. Ondertussen is hij ook al jaren penningmeester van de Regio. En nu ook bij de RSW. Rens zorgt gewoon dat de financiën goed geregeld zijn. Helder en geen onzin of kapsones. Rens is een fijne man om mee samen te werken. Dus gewoon helemaal top!"

Genomineerde 3, Evelien van Limbeek:
"Sinds zij voorzitter bij onze scouting is loopt alles veel beter en soepeler. Ze doet ontzettend dr best voor iedereen en staat voor iedereen klaar."

 

Scout van het Jaar 2020

Dit kan een kaderlid, bestuurslid, gebouwbeheerder, materiaalmeester, regiomedewerker of ouder zijn die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor een groep of de regio

Genomineerde 1, Thibaud Ledoux:
"Gewoon een top vent !!!"

Genomineerde 2, Dylano Sijstermans:
"Hij komt van een lange weg, met veel obstakels maar hoe hij zich heeft ontwikkeld in onze groep, kan ik trots op hem zijn. Hij kwam bij mij in de groep terecht als een verlegen jongen. Nu Leert hij andere scouts hoe je vuur maakt en pionieren moet. Aan hem heb ik een grote hulp. Daarom is hij ook zo wel Explorer en scouts hulp staf."

Genomineerde 3, Marianne Vossen:
"Marianne is teamleidster bij de Welpen. Met het welpenteam zorgen ze wekelijks voor leuke, originele en afwisselende programma's. Veelal in het Jungle-thema. Ook in de moeilijke Corona periode hebben ze telkens leuke programma's online verzorgd. Daarnaast is Marianne actief als organisator van de Welpenraad en samen met andere regio's heeft ze de Welpen Battle georganiseerd. Een nieuwe succesvolle activiteit in je eigen gebouw waarbij je de competitie aangaat met andere Welpen groepen in Limburg. Marianne doet veel en goed!"