De filmochtend komt er weer aan!

Zaterdag 2 maart vindt deze plaats bij de Quatro Cinema in het centrum van Heerlen.
Net als de afgelopen jaren zal ook deze keer weer twee voorstellingen gedraaid worden, om 10 uur en om 12 uur.

Welke film er gedraaid wordt blijft nog even een verrassing! Iedere speltak krijgt een eigen film, de bevers, welpen en kabouters krijgen een recente Nederlandstalige film te zien en de scouts krijgen ook een recente film.

Voor de film van 10 uur kunnen jullie om half 10 terecht, rond 11.45 zal het afgelopen zijn. De tweede voorstelling zal om 12 uur beginnen en rond 13.45 afgelopen zijn, ook hier graag op tijd aanwezig zijn. Een indeling volgt na de uiterste aanmelddatum.

De kosten bedragen €5,- per persoon (staf en kinderen).
De betaling wordt gedaan voor aanvang van de film, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Graag contant en gepast betalen of pinnen. Je betaalt voor het aantal aanwezigen.

Aanmelden kan tot en met 17 februari bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag vermelden: groepsnaam, Bevers, Welpen of Scouts, aantal kinderen en aantal stafleden. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Let hierop.

Het is de bedoeling dat de groepen zelf iets te eten en drinken meenemen voor hun eigen kinderen! Wij verzoeken jullie wel de bioscoop netjes achter te laten. Ook graag de kinderen niet laten afzetten en ophalen bij de bioscoop in verband met de veiligheid.