Scouting en het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Het uitgangspunt van Scouting Nederland is dat we ons voor activiteiten en evenementen in Nederland vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Met ingang van 23 maart zijn alle evenementen en bijeenkomsten tot en met 31 mei verboden door de Rijksoverheid.

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg had op advies van Scouting Nederland al eerder besloten de Regio Filmochtend op 28 maart, de RSW (Scouts) van 8-10 mei, Jungledag (Welpen) op 9 mei en Explo4all (Explorers) van 12-14 juni af te lassen.

Scouting Nederland zal op haar website het nieuwsbericht https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19 updaten met de meest recente informatie vanuit RIVM en de overheid.

 

(laatst aangepast: 23-3-2020, 22:00)

Activiteiten binnen en buiten de regio

Workshop: Primitief Overnachten
Zondag 19 April 2020, 13:00 - 17:00
Hits : 50
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop Primitief Overnachten

Is een tent voor jou al teveel luxe of wil je gewoon eens iets heel anders proberen? In deze workshop creëer je jouw primitieve nachtverblijf, bekijk je kritisch elkaars bouwwerken en leer je do’s en dont’s van primitief overnachten.

Deze workshop komt naar je toe. Op basis van de inschrijvingen kiezen wij een centrale locatie uit, zodat je nooit lang hoeft te reizen.

Kosten: € 6,50 per persoon.

Heb jij interesse? Geef je dan nu op voor de workshop ‘Primitief Overnachten’

Locatie We bepalen de locatie van de workshop aan de hand van de inschrijvingen.

Scouting Activiteiten

Geen evenementen