Scouting en het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Het uitgangspunt van Scouting Nederland is dat we ons voor activiteiten en evenementen in Nederland vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Met ingang van 23 maart zijn alle evenementen en bijeenkomsten tot en met 31 mei verboden door de Rijksoverheid.

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg had op advies van Scouting Nederland al eerder besloten de Regio Filmochtend op 28 maart, de RSW (Scouts) van 8-10 mei, Jungledag (Welpen) op 9 mei en Explo4all (Explorers) van 12-14 juni af te lassen.

Scouting Nederland zal op haar website het nieuwsbericht https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19 updaten met de meest recente informatie vanuit RIVM en de overheid.

 

(laatst aangepast: 23-3-2020, 22:00)

Activiteiten binnen en buiten de regio

Workshop Omgaan met ouders
Woensdag 22 April 2020, 19:30 - 22:00
Hits : 55

Het is niet altijd vanzelfsprekend. Je hebt ze in alle soorten en maten en zonder kunnen we gewoonweg niet - OUDERS. De ene mama is heel betrokken, de ander juist bezorgd. Haar vader heb ik nog nooit gezien en die ene heeft echt altijd iets te klagen. Elke ouder is anders, net als elke thuissituatie, scoutinggroep of elk stafteam.

In deze workshop bespreken we samen ervaringen, tips en suggesties om te komen tot een mooie samenwerking met ouders. Zodat jullie elkaar kunnen versterken - in de speltak en groep, in Scouting waar hun kind zich met veel plezier kan ontwikkelen.

voor: Alle vrijwilligers in de scoutinggroep die meer willen halen uit de samenwerking met ouders.
door: Bart Lambrechts - begeleiding Explorers en in het dagelijks leven sociaal pedagogisch hulpverlener.

Kosten: €6,50

Locatie Scouting Schinnen, Burg. Pijlsstraat 1b, Schinnen

Scouting Activiteiten

Geen evenementen