Activiteiten binnen en buiten de regio

Herhalingsles EHBO
Dinsdag 07 December 2021, 19:00 - 21:30
Hits : 115
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Basiscursus EHBO (6 bijeenkomsten)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens Scoutingactiviteiten kunnen grote en kleine ongelukken gebeuren. Het is belangrijk hierop voorbereid te zijn. Eerste hulp bij ongelukken (EHBO) is hulp die geboden kan worden in afwachting van professionele hulpverleners.

In deze deze herhalingsles EHBO fris je jouw vaardigheden op om adequaat EHBO te kunnen verlenen bij kleine of grote (levensbedreigende) ongevallen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft, of iemand in veiligheid brengen. Deze training houdt rekening met de praktijk van Scouting aangezien de instructeur zelf jaren ervaring heeft met het jeugdwerk.

Bij goed gevolg wordt na je deelname jouw Rode Kruis certificaat EHBO verlengd. De enige voorwaarde tot deelname is dan ook dat je al een eerdere EHBO cursus bij het Rode Kruis voltooid hebt de afgelopen twee jaar.

*deelnamekosten zijn euro 50,- p.p. (Deze EHBO-cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed. Check jouw vergoeding op shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering ).

Locatie Scouting Elsloo

Scouting Activiteiten

Geen evenementen