Activiteiten binnen en buiten de regio

Kamp Experience - deel II @Brunssum (ovb)
Van Vrijdag 02 Juni 2023 -  19:30
Tot Zondag 04 Juni 2023 - 16:00
Hits : 263
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40053520 (ook WhatsApp)

Een fantastische ervaringsgerichte training over kamp

Naast daadwerkelijk op kamp gaan is de KAMP Experience de ideale plek om aan de slag te gaan met je kamp ontwikkeling op weg naar een nog leuker, stoerder en mooier kamp. Deze training is bedoeld voor mensen die zichzelf actief willen ontwikkelen en specialiseren in ‘op kamp gaan met Scouting.’ Het biedt je de unieke gelegenheid om ideeën uit te wisselen met mede-scouts en aan de slag te gaan met de zaken die je nog niet zo goed beheerst. Dit kan voor eenieder anders zijn. Jij kiest dan ook zelf datgene waar je je in gaat ontwikkelen.

Naast de persoonlijke onderwerpen richten we ons op een aantal belangrijke onderwerpen vanuit de methode van Scouting. Dit zijn: ‘jouw rol en verantwoordelijkheid, ontwikkeling, thema en samenwerking.’ We bieden dit aan op een manier die past bij Scouting; leren door doen – samen met deelnemers en trainers.

deel I 23 apr ’23 | deel II 02-04 juni ’23

Deze KAMP Experience zal geheel BUITEN plaatsvinden waarbij de nacht in tenten wordt doorgebracht.

In deel I maak je kennis met deelnemers en trainers en verkennen we met elkaar de in’s en out’s van op kamp gaan met Scouting. Stiekem zijn er best verschillen in hoe groepen, leiding en teams een kamp invullen, voorbereiden of uitvoeren. Ook staan we stil bij waar jij jouw KAMP Experience aan zou willen besteden – wat zou jij beter, mooier, leuker of anders willen aanpakken voor, tijdens of na KAMP.

In deel II gaan we met elkaar aan de slag. We hebben maar een weekend en dat vliegt voorbij, dus moeten we de tijd goed gebruiken.

Locatie Limburg

Scouting Activiteiten

Geen evenementen