Activiteiten binnen en buiten de regio

Herhalingsles EHBO 3 (Zuid)
Maandag 11 December 2023, 20:00 - 22:15
Hits : 165
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herhalingsles EHBO 3

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens Scoutingactiviteiten kunnen grote en kleine ongelukken gebeuren. Het is belangrijk hierop voorbereid te zijn. Eerste hulp bij ongelukken (EHBO) is hulp die geboden kan worden in afwachting van professionele hulpverleners.

In deze deze herhalingsles EHBO deel 3 fris je jouw vaardigheden op om adequaat EHBO te kunnen verlenen bij kleine of grote (levensbedreigende) ongevallen. Je gaat aan de slag met ongevallen in en rondom de accommodatie:

  • Flauwte
  • Hersenletsel
  • Letsel met bewusteloosheid
  • Hersenschudding
  • Vergiftigingen door plant en dier

Deze training houdt rekening met de praktijk van Scouting aangezien de instructeur zelf jaren ervaring heeft met het jeugdwerk.

Bij goed gevolg wordt na je deelname aan alle vier de herhalingslessen jouw Rode Kruis certificaat EHBO verlengd. De enige voorwaarde tot deelname aan een herhalingsles is dan ook dat je al een eerdere EHBO cursus bij het Rode Kruis voltooid hebt de afgelopen twee jaar.

Deelnamekosten: € 37,50 euro p.p.
(Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed. Check jouw vergoeding op https://shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering).

Klik HIER om je in te schrijven
Klik HIER voor meer informatie

 

Locatie Sittard (ovb)

Scouting Activiteiten

Geen evenementen