Activiteiten binnen en buiten de regio

‘BESTUREN 2.0’ Bijeenkomst 4
Maandag 08 Januari 2024, 19:30 - 22:15
Hits : 548
Contact Myrthe Janssen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met het trainingstraject ‘Besturen 2.0’ krijg je als bestuurder de gelegenheid je persoonlijk te ontwikkelen. Door informatie, kennisuitwisseling, een netwerk en inzichten die je direct kunt toepassen in je groep helpen we je om jouw organisatie effectiever te besturen. De kracht van dit traject is dat verschillende deelnemers met elkaar in gesprek gaan over de verschillende zienswijzen, overwegingen en voorkeuren. Wij vertellen niet wat besturen moeten doen, maar faciliteren inhoudelijke discussies en nieuwe invalshoeken om tot een besluit te komen.

Het traject bestaat uit 4 bijeenkomsten en tussenliggende thuisopdrachten. De inhoud is opgebouwd rondom de vier centrale thema’s: besturen met impact, focus op strategie, structuur van de groep en groepscultuur.

Wat levert het op:

  • Versterk je bestuurskracht.
  • Verrijk je kennis van besturen.
  • Verdiep je visie op je bestuur en organisatie.
  • Laat je uitdagen door jezelf de spiegel voor te houden.

4 Avonden zijn niet niks, daar zijn we ons bewust van. We zijn ervan overtuigd en gaan ons best doen dat je die tijd uiteindelijk terugverdient. Doordat je nóg effectiever gaat besturen. Met plezier gaan we de uitdaging aan om deze training te verzorgen.

Wanneer:

  • bijeenkomst 1; maandag 9 oktober 2023.
  • bijeenkomst 2; maandag 6 november 2023.
  • bijeenkomst 3; maandag 11 december 2023.
  • bijeenkomst 4; maandag 8 januari 2024.

Al de bijeenkomsten starten om 19.30uur en duren tot uiterlijk 22.15uur.

Waar:

In Sittard. Afhankelijk van de groepsgrootte bij ons op kantoor of bij een van de groepen in de gemeente Sittard-Geleen.

Voor:

Het trainingstraject besturen 2.0 is bedoeld voor bestuurders van scoutinggroepen of -regio’s. Voor de grootste impact in de groep/regio hopen we op minimaal 2 en maximaal 3 bestuurders van één groep.

Door:

Tijdens dit traject word je begeleid door:
Lisa Wolters, Frank Defesche, Marcel de Jong en Gerard Haberkorn.

Deelnemen:

Inschrijven kan t/m 24 september 2023 via DIT inschrijfformulier in Scouts Online.

Locatie Sittard

Scouting Activiteiten

Geen evenementen