Activiteiten binnen en buiten de regio

Scouting Limburg: KidsParty (Bevers/Welpen)
Van Zaterdag 13 April 2024 -  11:00
Tot Zondag 14 April 2024 - 16:30
Hits : 153
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor bevers & welpen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar

Een superleuk speelfestijn voor bevers en welpen buiten in de natuur. Elk jaar in april organiseren we samen met IVN en JongNL dit knotsgekke weekend waarbij alle (Limburgse) jeugdverenigingen een dag naar keuze mogen deelnemen.

Laat je onderdompelen in te gekke buitenspellen, broodjes-bak-wedstrijden, verkleedpartijen, de charme van de altijd weer speciale locatie en nog veel meer. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg verzorgen tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is. Neem de bus voor het echte schoolreisje-gevoel en jullie dag kan niet meer stuk. Lijkt jou dat wel wat, doe dan mee met jouw scouts met beperking, welpen- of bevergroep!

In 2024 vieren we de elfde editie van KidsParty op 13 & 14 april. We vieren dit met een boerenbonte boerenbruiloft. Tijdens deze carnavalstraditie worden er een bruidspaar in het ‘onecht’ verbonden. Kom meevieren in openluchtmuseum de Locht en kom er met jouw groep achter wie er precies gaan trouwen. Laat de ’tamtam’ spreken en verzamel hints om de juiste karakters te achterhalen. Natuurlijk laten we het bruidspaar niet met lege handen hun boerenbonte leven starten. Je kunt dan ook met je groep een boel cadeaus bij elkaar sparen door spelletjes en creatieve activiteiten te doen gedurende de dag. De cadeaus worden dan op het eind aan het bruidspaar aangeboden en de mooiste verzameling aan cadeaus levert een mooie prijs voor je groep op.

Vanaf 1 februari tot 17 maart kun jij jouw groep aanmelden voor KidsParty in Scouts Online. Klik op de datum van keuze voor meer informatie over de kosten en de inschrijflink. Voor meer informatie en hoe in te schrijven kun je op deze pagina terecht bij de praktische informatie en de inschrijfuitleg.

Locatie Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26 in Arcen

Scouting Activiteiten