Scouting en het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Het uitgangspunt van Scouting Nederland is dat we ons voor activiteiten en evenementen in Nederland vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Met ingang van 23 maart zijn alle evenementen en bijeenkomsten tot en met 31 mei verboden door de Rijksoverheid.

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg had op advies van Scouting Nederland al eerder besloten de Regio Filmochtend op 28 maart, de RSW (Scouts) van 8-10 mei, Jungledag (Welpen) op 9 mei en Explo4all (Explorers) van 12-14 juni af te lassen.

Scouting Nederland zal op haar website het nieuwsbericht https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19 updaten met de meest recente informatie vanuit RIVM en de overheid.

 

(laatst aangepast: 23-3-2020, 22:00)

Activiteiten binnen en buiten de regio

Scouting Limburg: Uitwisseling Leiding BE-Scouts
Dinsdag 21 April 2020, 20:00 - 22:00
Hits : 140
Contact Karin Dubois, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 26 november vindt de vijfde uitwisselingsbijeenkomst voor leiding en besturen van BE-scouts plaats. Een plek waar ideeën en ervaringen uitgewisseld worden. Handig als als je al een groep draait of er misschien eentje wilt opzetten. Een agendapunt van deze bijeenkomst is het organiseren van een gezamenlijke dag voor alle BE-groepen in Limburg.

Meer informatie vind je op https://scoutinglimburg.nl/uitwisselingsbijeenkomst-be-groepen/

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 150, Roermond