Scouting Regio Zuid-Oost Limburg

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg verbindt de Scoutinggroepen in de gemeentes Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld en Mechelen.

Regio Activiteiten

Geen evenementen

Een jaar lang geen regio-activiteiten? Dat kan toch gewoon niet!

Daar willen we graag verandering in brengen met de Get2gether@homeRegio Challenge!

Op 9 juli organiseren we van 20.00u-22.30u een programma waarin 18+ -teams (stam, staf en plusscouts) van de regio Zuid-Oost Limburg het tegen elkaar opnemen. Creativiteit, kennis, improvisatievermogen, wifi, een gemotiveerd team en een vleugje winnaarsmentaliteit zijn alle ingrediënten die je nodig hebt.

Als team van 5-10 personen speel je vanuit je eigen H.K. of thuislocatie (Let op de op dat moment geldende maatregelen!) en word je online voorzien van allerlei uitdagingen. We spelen drie verschillende rondes en aan het einde van de avond wordt duidelijk wie zich de winnaar mag noemen van de eerste ‘Get2gether@home Regio Challenge’ !

Er zijn aan deze activiteit geen kosten verbonden, maar er zijn wel ‘tolle preise’ te winnen en we bezorgen ook nog een verrassing @home. Geef je dus snel, maar uiterlijk 30 juni, op voor deze te gekke activiteit! Opgeven kan via deze link: https://forms.gle/FxhEoZyGvVaeTXbm7

Let op! Geef je je op, maar is het team niet aanwezig dan worden er 25 euro in rekening gebracht. Een team afmelden is mogelijk tot 30 juni!

 

De Get2gether@homeRegio Challenge wordt mogelijk gemaakt door:

De Organisatoren van Scouting Regio Zuid-Oost Limburg,

Kevin (Scouting Pioniers Oude Mijnstreek), Lili (Scouting Bekkerveld) en Evelien (Scouting Pius XII).