Scouting en het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Het uitgangspunt van Scouting Nederland is dat we ons voor activiteiten en evenementen in Nederland vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Met ingang van 23 maart zijn alle evenementen en bijeenkomsten tot en met 31 mei verboden door de Rijksoverheid.

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg had op advies van Scouting Nederland al eerder besloten de Regio Filmochtend op 28 maart, de RSW (Scouts) van 8-10 mei, Jungledag (Welpen) op 9 mei en Explo4all (Explorers) van 12-14 juni af te lassen.

Scouting Nederland zal op haar website het nieuwsbericht https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19 updaten met de meest recente informatie vanuit RIVM en de overheid.

 

(laatst aangepast: 23-3-2020, 22:00)

Activiteiten binnen en buiten de regio

Scouting Limburg: Uitwisseling Penningmeesters
Dinsdag 12 Mei 2020, 20:00 - 22:00
Hits : 33
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loop je tegen zaken aan of wil je gewoon eens een andere mening horen? Dan is dit overleg wat voor jou! Bij de uitwisselingsbijeenkomst voor penningmeesters worden jouw ervaringen en uitdagingen als penningmeester besproken. De ene keer zal uitwisseling en jouw input centraal staan. De andere keer worden er specifieke thema’s behandeld die voorbij komen bij jouw werkzaamheden.

Wil jij deelnemen? Stuur dan een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en je Scoutinggroep.

Locatie Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 150, Roermond