Zoals jullie weten zijn we sinds september 2022 aan de slag met de toekomst van onze regio. Onder de werktitel ‘Regio in Progress’ is een begeleidingscommissie aan de slag gegaan met de toekomst van onze regio en heeft hiervoor op verschillende momenten bij de leden van de regio informatie opgehaald. Hierdoor hebben we nu een goed beeld van waar de behoeften liggen en is er een bijbehorende bestuursstructuur geformuleerd. Deze structuur bestaat uit een 5-tal bestuursfuncties (voorzitter, penningmeester, secretaris en het lid en plaatsvervangend lid van de landelijke raad). Daarnaast wordt het bestuur ondersteund door een zestal kwartiermakers (activiteiten, ontwikkeling en materiaal), maar dit zijn geen leden van het bestuur en dragen ook geen bestuurlijke verantwoordelijkheid. In de bijlage vindt je meer info over deze functies. Deze zijn afgelopen regioraad vastgesteld door de groepen van de regio.

In juni 2023 treedt het voltallige regiobestuur af en dat betekent dat de ‘nieuwe’ functies vacant zijn. Op dinsdag 30 mei is er van 20.00u - 21.00u bij Scouting Bekkerveld een bijeenkomst voor geïnteresseerden in een van de diverse functies. Tijdens deze avond kun je met leden van de begeleidingscommissie, leden van het regiobestuur en mede-geïnteresseerden vrijblijvend in gesprek over deze functies.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op deze avond, maar mocht je niet in de gelegenheid zijn en toch even van gedachten willen wisselen? Laat dit dan even weten door een mailtje te sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de regio, dan nemen we contact met je op.