Scouting Regio Zuid-Oost Limburg

Scouting Regio Zuid-Oost Limburg verbindt de Scoutinggroepen in de gemeentes Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld en Mechelen.

Regio Activiteiten

28 sept 2021; Welpenraad
23 okt 2021; Regio Barbecue 2021
07 dec 2021; Regioraad

Een van de leden van de Landelijke Raad van Scouting Nederland wordt vanuit onze Regio benoemd. Eens in de 3 jaar organiseert de Regio een verkiezing voor het Lid van de Landelijke Raad, en een plaatsvervangend lid.

Alle kaderleden in onze Regio hebben kiesrecht voor deze verkiezing. Om zoveel mogelijk kaderleden in de gelegenheid te stellen te stemmen heeft de Regioraad net als 3 jaar geleden ingestemd met een stemming via internet. Via diverse kanalen hebben we kandidaten opgeroepen zich te melden. Er hebben zich 2 kandidaten gemeld, Marcel de Jong en Jan Willem Gooyen.

De kaderleden hebben op 9 september een mail ontvangen waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen. Stemmen is mogelijk tot en met 4 oktober. Heb je geen mail ontvangen, check dan je map Ongewenste Mail. Staat de mail daar ook niet meld je dan via mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je naam, groep en functie.

Laat je stem niet verloren gaan en stem voor 4 oktober!